Új GRÁNIT mobilalkalmazás a számlaköltségek drasztikus csökkentésére

Közzétéve:

Magyarországon elsőként a GRÁNIT Bank ügyfelei a GRÁNIT Üzenő alkalmazással SMS helyett ingyen kapják meg tranzakciós üzeneteiket online mobiltelefonjukra vagy táblagépükre a számlamozgásokról és a bankkártya műveletekről! Egyedülálló innováció, ügyfélközpontú technológia.

Az Android Play-ből már most díjmentesen letölthető a mobilalkalmazás, míg az App Store-ból letölthető, iOS operációs rendszerre írt változat fejlesztés alatt van. A mobilalkalmazásra elegendő regisztrálni egy telefonszámmal, majd a szolgáltatást aktiválni a NetBankban és ingyen érkeznek ugyanazok a banki tranzakciós üzenetek, amelyeket SMS-ben – díjfizetés ellenében – kapnak meg a GRÁNIT bankszámla-tulajdonosok. A bank által küldött SMS elsődlegesen a kártyával való visszaélések megelőzését, a pénzügyi műveletek biztonságát szolgálja, ezért fontos, hogy az üzenetküldés akkor sem szakad meg, amikor a regisztrált mobil eszköznek nincs internetkapcsolata. Ebben az esetben az üzenetek a hagyományos SMS-ben érkeznek meg, a szokásos SMS díjért. Így nem fordulhat elő, hogy az internetkapcsolat hiánya miatt az ügyfelek ne kapják meg szerződésszerűen az értesítéseket pénzügyi műveleteikről. A GRÁNIT Üzenő használatával éves szinten akár több ezer forinttal is csökkenthetőek a bankszámla-költségek.

A GRÁNIT Üzenő mobilalkalmazást a GRÁNIT SMS szolgáltatással rendelkezők használhatják, az üzenetek pedig arra a telefonszámra érkeznek, amelyekre a tranzakciós SMS-ek is.

Vissza az összeshez