GRÁNIT Pay - elsőként Európában a GRÁNIT Banknál

Közzétéve:

A GRÁNIT Bank büszkén bejelenti, hogy Európában elsőként indította el a GRÁNIT Pay fizetési szolgáltatást. A GRÁNIT Pay lehetővé teszi az ügyfelek számára a gyors és biztonságos digitális fizetéseket a mobiltelefonjukkal. A szolgáltatás bevezetésével a GRÁNIT Bank tovább erősíti pozícióját a digitális pénzügyi megoldások terén.

Az ügyfelek mostantól egyszerűen és kényelmesen fizethetnek mobiltelefonjukkal a GRÁNIT Pay segítségével. A szolgáltatás lehetővé teszi a bankkártya nélküli fizetést a GRÁNIT Bank ügyfelei számára, akik egyetlen érintéssel vagy QR-kóddal tudják teljesíteni a tranzakcióikat. A GRÁNIT Pay rendkívül biztonságos, mivel a tranzakciók során az ügyfelek a mobiltelefonjuk ujjlenyomat- vagy arcfelismerési technológiáját használják a hitelesítéshez.

A GRÁNIT Bank továbbra is elkötelezett a digitális innováció iránt, és a GRÁNIT Pay bevezetése jelentős mérföldkő a pénzintézet számára. Az új szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén és biztonságosan intézzék pénzügyeiket a mobiltelefonjuk segítségével.

További információkért kérjük, látogass el a GRÁNIT Bank honlapjára!

Vissza az összeshez