Elindult a Gránit Digitális Kártyaszolgáltatás - a Gránit Bank ismét első a hazai piacon

Közzétéve:

A hazai bankok között elsőként, akár már a számlanyitás másnapján, plasztik nélküli, vásárlásra alkalmas digitális bankkártyát biztosít új ügyfeleinek a Gránit Bank. A Gránit Digital Kártyaszolgáltatás újdonsága abban áll, hogy az ügyfeleknek a számlanyitás után nem kell megvárni a fizikai bankkártyát ahhoz, hogy a mobiltelefonjukkal fizetni tudjanak.

A Bank innovációja révén a számlanyitás másnapján a mobiltelefonra költözik a kártya funkció, függetlenül attól, hogy a bankszámlát szelfi azonosítással, a VideóBankban vagy éppen fiókban nyitották meg. A virtuális kártya a fizikai kártya aktiválásáig, de maximum 60 napig használható. Ezt követően a fizikai kártya a szokott módon digitalizálható mobilkészülékre.

A Gránit Digital Kártyaszolgáltatás a Gránit Bank mobilbanki applikációjában érhető el és azonnal használható online vagy bolti vásárlásokra. Ehhez csak le kell tölteni és aktiválni kell a Gránit eBank mobilbanki alkalmazást, és az ott digitálisan elérhető bankkártyát hozzáadni az iOS eszközökön használható Apple Wallethez vagy az Android eszközökre szabott Gránit Pay érintés nélküli mobilfizetési funkcióhoz.

„A Gránit Digital Kártyaszolgáltatással és a Bank mobilbanki alkalmazásában elérhető szelfis, vagy Videóbanki számlanyitással teljes értékű bankszámlához és vásárlásra használható bankkártyához lehet jutni, kényelmesen, otthonról. Bízunk abban, hogy ez a komplex, innovatív digitális szolgáltatás népszerű lesz a biztonságos, egészséget védő és kényelmes pénzügyi megoldásokat kedvelők körében” – mondta Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója.

A Bank bevezetési akciójában a Gránit Digital Kártyaszolgáltatás díjmentesen, egyszerűen és gyorsan igényelhető. Az online vásárláshoz szükséges kártyaszám, lejárat és biztonsági ( CVV) kód a digitális kártyával együtt, hitelesítést követően érhető el.

A Gránit Digital Kártyaszolgáltatás csak az első lépés a Bank digitális kártyaprojektjének keretében, amelyet a tervek szerint további fejlesztések követnek majd a Bank és digitális megoldásokat fejlesztő cége, a GB Solutions együttműködésében.

Vissza az összeshez