Az Év Menedzsere lett Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója

Közzétéve:

Az első női bankvezető Magyarországon, aki megkapta a Menedzserszövetség rangos díját

A Menedzserek Országos Szövetsége 26. alkalommal díjazta a rendkívüli teljesítményt nyújtó magyar menedzsereket. A legrangosabb kitűntetést, az Év Menedzsere díjat Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója vehette át a július 3-án tartott ünnepi eseményen. Hegedüs Éva az első női bankvezető és a harmadik nő, aki megkapta a Menedzserszövetség rangos díját, amelyet minden évben annak az első számú vezetőnek ítélnek oda, akinek meghatározó szerepe van az általa irányított vállalkozás sikereiben, valamint kimagasló vezetői teljesítményt nyújtott az előző időszakban.

„Köszönöm azoknak, akik hittek bennem és abban, hogy a Gránit Bank nem a hagyományos utat választotta. Külön köszönöm a részvényesek közül Demján Sándornak – aki ma nem lehet közöttünk, de talán most onnan fentről mosolyog ránk - aki bátor volt és a válság mélypontján bankot alapított”- mondta Hegedüs Éva a díj átvételekor. Hozzátette: „Tudom, hogy ez a díj nem pusztán nekem szól, hanem egy egész csapatnak - a részvényeseknek, stakeholdereknek, a munkatársaimnak - akik egy olyan bank felépítésén dolgoztak velem együtt, amely tevékenységét kizárólag a digitális üzleti modellre alapozta.” A díjat Kapitány István, a Menedzserszövetség elnöke, a Shell globális alelnöke adta át.

Az Év Menedzsere díj, amelyet idén Kapitány István, a Menedzserszövetség elnöke, a Shell globális alelnöke adott át, a Menedzserszövetség legrégebbi és legfontosabb védjegy oltalom alatt álló díja, 26. éve kerül átadásra. A díjazottnak legalább tízéves sikeres vezetői múlttal kell rendelkeznie és előnyt élveznek azok a jelöltek, akiknek kimagasló vezetői teljesítményéről az adott évben az általuk vezetett vállalat által elért eredmény, mérföldkő is tanúskodik.

Hegedüs Éva életpályáját, szakmai karrierjét az alábbi kisfilm mutatja be:

Vissza az összeshez