Jelenleg évi nyolc százalékos látra szóló kamatot fizet a GRÁNIT Bank új „Kamat Plusz” számlacsomagja

Közzétéve:

A GRÁNIT Bank napi kamatszámítással, kiemelkedő változó kamatot - jelenleg évi 8% - (mindenkori éves MNB alapkamat - 5%) fizet, lekötés nélkül azoknak a lakossági ügyfeleknek, akik munkabére, nyugdíja a GRÁNIT Bankba érkezik. A kiemelkedő kamat mellett a bankszámlának nincs számlavezetési díja, és teljesen díjmentesek a 20 ezer forint alatti belföldi elektronikus utalások. A Kamat Plusz számlacsomagot szelfivel vagy VideóBankon keresztül is megnyithatják az ügyfelek.

Amennyiben munkabérüket, nyugdíjukat a Bankhoz utalják, az éves 8 százalékos kamat napi időarányos részét a Bank havonta fizeti az éppen a számlán lévő összegre a GRÁNIT Banknál. A kamat mértéke a mindenkori jegybanki alapkamathoz igazodik, annál 5 százalékkal kisebb, a 13,00%-os alapkamatot alapul véve jelenleg 8,00%* (EBKM 8,00%).

A jövedelem-jóváírási feltétel abban az esetben teljesül, ha csoportos átutalással és/vagy beazonosítható közleménnyel legalább 200 000 Ft jövedelem érkezik a bankszámlára. További kikötés még, hogy a jövedelemnek az adott hónapot megelőző hónap utolsó munkanapja előtti 3. munkanap és az adott hónap 12. napjáig be kell érkeznie, a kamatra pedig az első munkabér jóváírás napjától jogosult a számlatulajdonos. Beazonosítható közleménynek az minősül, amely tartalmazza az alábbi szavak valamelyikét: bér, munkabér, jövedelem, fizetés, nyugdíj.

A GRÁNIT Kamat Plusz számlavezetési díja 0 forint, a számlacsomagnak nincs feltétele, ráadásul 20 ezer forintig díjmentesek az elektronikusan indított belföldi utalások.

A GRÁNIT Bank kiemelkedő kamatot biztosít, és digitális megoldásaival egyszerűen, akár otthonról mobilapplikációval, szelfivel megnyitható a Kamat Plusz bankszámla is, melyért 20 ezer forint jóváírás** jár az eBank aktiválása esetén.

A Kamat Plusz számlacsomaghoz le sem kell kötni a pénzt, a bankszámlán mindenkor fellelhető egyenlegre fizeti a Bank a kiemelkedő kamatot.

*A munkabér és nyugdíj jogcímen érkező havi legalább 200 ezer Ft jövedelem jóváírás esetén a Bank változó kamatozású, napi kamatot fizet, melynek mértéke az aznapi MNB jegybanki alapkamat mínusz 5,00 % (jelenleg: 8,00%). A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Üzletszabályzat és a Betétügyletek ÁSZF tartalmazza, részletek: https://granitbank.hu/szamlanyitas/bankszamlak/ **A jóváírás csak a GRÁNIT Neo Mastercard, GRÁNIT Standard Mastercard dombornyomott, GRÁNIT Standard Mastercard nem dombornyomott és GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya igénylése esetére vonatkozik. A választott bankszámlához kapcsolódó díjakat, költségeket a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámlákról és Kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló Hirdetmény tartalmazza. Amennyiben a számlanyitást követő 12 hónapon belül a számla megszüntetésre kerül, abban az esetben az ügyfél köteles visszafizetni a 20 000 Ft-ot. GRÁNIT Hős és Hello GRÁNIT, GRÁNIT Family számlacsomagjaink egyelőre nem nyithatók szelfivel, így rájuk nem érvényes az akció. Az akció 2023.04.01. napjától 2023.04.19. napjáig érvényes. Akció hirdetménye itt elérhető.

Vissza az összeshez