Megújult a Gránit Bank arculata

Közzétéve:

A modern, innovatív és digitális bankolás élményét visszaadó, a fiatal generációhoz is közel álló arculat várja a Gránit Bank ügyfeleit.

A bank fejlesztéseivel igyekszik megragadni a fiatalok figyelmét, elég csak a Mastercard 2022 Év bankja versenyen két első díjjal jutalmazott Gránit Family szolgáltatásra gondolni, vagy az azonnali fizetésen alapuló, jelenleg elsősorban egyetemi hallgatók számára elérhető Fair Pay fizetési megoldásra, esetleg a szelfis számlanyitásra. Az arculatváltás ezt a törekvést erősíti az új, modern színek és formák segítségével.

Az új arculatban domináló színeket értékes ásványok inspirálták. A zafír a megbízhatóságot, a fehér az egyszerűséget, az opál a barátságosságot, az ónix a stabilitást, a smaragd pedig a frissességet jelképezi. A megújult logóban a stabilitást kifejezve egy ikonban jelenik meg a Gránit Bank monogramja, amelynek formája egyszerre nyitott és barátságos is. Az új arculathoz párosuló üzenet: „Ott vagyunk Neked”, pedig egyértelművé teszi az ügyfelek számára, hogy a Bankra bármely élethelyzetükben biztosan számíthatnak.

Vissza az összeshez