Módosult a Gránit NetBank felülete

Közzétéve:

Tájékoztatunk a Gránit NetBank felületének módosulásáról, amely tovább könnyíti a mindennapi bankolást és lehetővé teszi, hogy mobileszközön megnyitva is jól átlátható felületet használhass.

A Gránit NetBank arculatfrissítése kapcsán semmilyen teendőd nincsen: az eddig megszokott módon, változatlan felhasználói azonosítóddal, jelszavaddal éri el a felületet, továbbá nincs szükség személyes vagy elérhetőségi adataid frissítésre sem.

Amennyiben adatfrissítésre vagy jelszófrissítésre vonatkozó felhívást kapnál például e-mail üzenetben, kérjük, biztonságod érdekében ne nyisd meg és jelezd ügyfélszolgálatunkon! Az ilyen tartalmú kérés biztosan nem bankunktól érkezik, az minden esetben adathalász üzenet.

Mi változott?

  1. Mostantól a Gránit NetBank felülete reszponzív, azaz a mobiltelefon böngészőjében vagy szokványostól eltérő képarányú monitorokon is kényelmesen használható felületet látsz.

  2. A netbanki bejelentkezés második lépésénél, amikor a belépési kódot kell megadnod, egy módosított felülettel találkozol, amelynek működése megegyezik a korábbival. A kód formátuma ugyanaz, mint korábban és a megszokott módon érkezik meg iSMS-ben vagy SMS-ben.

  3. A Gránit NetBank kezdőoldala könnyebben kezelhetővé és áttekinthetőbbé vált, letisztult képi világgal, amelyet egyszerűen, néhány gombnyomással személyre szabhatsz. Áttekintheted például bankszámláidat, beérkezett leveleidnek számát, valamint az elmúlt napok tranzakcióit.

  1. Mostantól a tranzakciótörténetben az azonnali fizetésként teljesülő megbízások (20 millió forintig 5 másodpercen belül teljesülő utalások) mellett NetBankon megtalálod az Azonnali Fizetési Rendszer logóját is a könnyebb megkülönböztetés érdekében. Ez a megjelenítés hamarosan minden eBank applikációban elérhetővé válik.

Köszönjük együttműködésed, eddigi bizalmadat, és további sikeres digitális bankolást kívánunk!

Vissza az összeshez