Két kiemelt lakásépítési projekt ingatlanainak megvásárlásához is igényelhető a Gránit Lakáshitel

Közzétéve:

Több száz új lakást adnak át Idén nyáron a Bayer Construct és a Bayer Property két kiemelkedő projektjében

Több, mint hatszáz magas minőségű, energiahatékony lakáshoz igényelhető a Gránit Bank lakáshitele a Bayer Construct-tal és a Bayer Property-vel kötött megállapodás révén

Több száz új lakást adnak át Idén nyáron a Bayer Construct és a Bayer Property két kiemelkedő projektjében, a Zuglói Zenit Residence by Bayer és az Újbudai Elite Park fejlesztéseiben. A cégcsoport projektjei 10%-ot tesznek ki fővárosi viszonyításban az újépítésű lakóingatlanok piacán.

Az ingatlanokat bemutató  sajtóeseményen a Bayer Property értékesítési igazgatója, Balla Ákos bejelentette, hogy nyári meglepetés akciót indítanak. Az akció keretein belül, az első 30 vásárló kedvezményes 1.2 millió/m² áron juthat új otthonához! Az akció a kijelölt 30 lakásra érvényes!

A Zuglói Zenit Residence projekt egy új városrészi ingatlanfejlesztés része, amelynek keretében 168 új lakást adnak át. A fejlesztés során kiemelt figyelmet fordított a cégcsoport arra, hogy az épületek modern formái illeszkedjenek Zugló környezetébe, miközben korszerű, energiatakarékos megoldásokat alkalmaztak. A projekt különlegessége, hogy a létesítmény energiahatékonyságát a geotermikus energia biztosítja, ez az alapja a fűtési és melegvíz előállító rendszernek.  A lakások változatos méretűek és elrendezésűek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthont. A projekt számos, a lakók kényelmét szolgáló közösségi teret kínál, például játszótereket, közösségi kertet.

Az Újbudai Elite Park projekt során 464 új lakás kerül átadásra idén nyáron. Az Elite Park modern, színes építészeti megoldásai és magas minőségű anyaghasználata garantálja a kényelmes és modern életstílust. A projekt keretében épülő két, földszint + 9 emeletes épület kivitelezése egyszerre valósul meg a saroktelken, melynek telekhatára a Budafoki út, másik oldalhatára pedig a Barázda utca.

A nagyobb, 2-4 hálószobás lakások a CSOK Pluszra(Családok Otthonteremtését támogató kedvezményes CSOK Plusz hitelprogram)is alkalmasak.

A lakópark üde színfoltja lesz a városrésznek különleges, színes homlokzataival, melyek színvilága és hangulata igazodik a környék dinamizmusához.

Mindkét projekt lakásaihoz nyújt CSOK Plusz és piaci kamatozású lakáshitelt a Gránit Bank, igen kedvező feltételekkel, kényelmesen, online benyújtással

Az új lakások nemcsak a kényelmes otthonteremtést biztosítják, hanem hosszú távon is értékálló befektetési lehetőséget nyújtanak. Célunk, hogy hozzájáruljunk Budapest városképének modernizálásához és a lakók életminőségének javításához – mondta Balla Ákos.

Fotó: Erdélyi Mihály, magyarepitok.hu

Vissza az összeshez