Módosul a Gránit NetBank felülete

hero-bg

Frissül a Gránit NetBank

Tájékoztatjuk Önt a Gránit NetBank felületének 2024. február 1-jei módosulásáról, amely tovább könnyíti a mindennapi bankolást és lehetővé teszi, hogy mobileszközön megnyitva is jól átlátható felületet használhasson.

A Gránit NetBank frissülése kapcsán Önnek semmilyen teendője nincsen: az eddig megszokott módon, változatlan felhasználói azonosítójával, jelszavával éri el a felületet.

Mi változik? 

  1. Mostantól a Gránit NetBank felülete reszponzív, azaz a mobiltelefon böngészőjében vagy szokványostól eltérő képarányú monitorokon is kényelmesen használható felületet lát.
  2. A netbanki bejelentkezés második lépésénél, amikor a belépési kódot kell megadnia, egy módosított felülettel találkozik, amelynek működése megegyezik a korábbival. A kód formátuma ugyanaz, mint korábban és a megszokott módon érkezik meg iSMS-ben vagy SMS-ben
  3. A Gránit NetBank kezdőoldala könnyebben kezelhetővé és áttekinthetőbbé vált, letisztult képi világgal, amelyet egyszerűen, néhány gombnyomással személyre szabhat. Áttekintheti például bankszámláit, beérkezett leveleinek számát, valamint az elmúlt napok tranzakcióit.

  1. Mostantól a tranzakciótörténetben az azonnali fizetésként teljesülő megbízások (20 millió forintig 5 másodpercen belül teljesülő utalások) mellett megtalálja az Azonnali Fizetési Rendszer logóját is a könnyebb megkülönböztetés érdekében, mind a NetBank, mind az applikáció felületén.

Köszönjük együttműködését, eddigi bizalmát, és további sikeres digitális bankolást kívánunk!